Qlik®
flow-image

Voorbij de hype: Hoe echt waarde te halen uit AI in Analytics

Deze bron is gepubliceerd door Qlik®

Kunstmatige intelligentie duikt steeds vaker op in de producten die we gebruiken en de activiteiten die we ontplooien, van onze apps op het werk tot onze ervaringen met klanten. De verwachtingen zijn hoog. Beloftes zijn extravagant. En het potentieel is enorm. Maar de realiteit van vandaag de dag is veel minder groots. Bij typische "zwarte doos"-benaderingen is teleurstelling heel gewoon.Dat hoeft niet - tenminste niet op het gebied van data-analyse.Wat is de sleutel tot succesvolle AI in analytics? Augmented Intelligence - een aanpak die het beste van machine intelligence en menselijke intuïtie samenbrengt om de tijd-tot-inzicht te versnellen, nieuwe en onverwachte ontdekkingen aan het licht te brengen, en gebruikers in elke rol en op elk vaardigheidsniveau meer inzicht in gegevens te geven.Download Voorbij de hype: Hoe echt waarde te halen uit AI in Analytics om te leren: Hoe de AI-hype de realiteit van vandaag overtreft, De waarde van een Augmented Intelligence-aanpak, Belangrijke overwegingen bij de evaluatie van AI in analytische toepassingen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën ERP, Cloud, Financiële technologie, Boekhoudsoftware, Schulden, Loonlijst, Omzet, Onkosten, Budgetten, Voorspellingen, Werkplek, Omgeving