NetSuite
flow-image

De toekomst van de financiën ligt in handen van de CFO

Deze bron is gepubliceerd door NetSuite

De moderne CFO moet gelijke tred houden met de veranderingen - ook bekend als een "strategische bedrijfspartner" - terwijl hij zijn kernverantwoordelijkheden moet blijven waarmaken. Maar soms is het moeilijk om u te concentreren op het worden van een strategische zakenpartner terwijl u ook al die andere dingen doet.CFO's kunnen dat het hoofd bieden door een flexibele infrastructuur te creëren die reageert op een steeds veranderende omgeving. Zij hebben een platform nodig dat geen compromissen sluit tussen schaalbaarheid en controle. Governance, risk and compliance (GRC) processen en mogelijkheden moeten worden ingebed in de kern ERP-software, IT-infrastructuur en organisatiecultuur. Een effectieve GRC moet mee evolueren met de vereisten. Download het nu om meer te weten te komen!

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Financiële afschriften, ERP, Cloud, Omzet, Voorspellingen, Omgeving, Boekhouding, Omzeterkenning