Kepion
flow-image

Wat is het zakelijke belang van cloud-gebaseerde financiële rapportage/analyse?

Deze bron is gepubliceerd door Kepion

In het huidige bedrijfsklimaat is er veel aandacht voor de manier waarop bedrijven cloud-gebaseerde diensten kunnen en moeten gebruiken om nauwkeuriger inzicht te krijgen in hun gegevensanalyse en hun financiële verslaglegging/analyse uit te voeren. Veel bedrijven hebben moeite met het vaststellen van quota's, het opstellen van verkoopbudgetten of het uitvoeren van nauwkeurige verkoop- en operationele planning wanneer ze Excel-spreadsheets gebruiken. Als we kijken naar de belangrijkste financiële processen zoals budgettering, planning, prognoses en rapportage, blijft een overweldigend aantal bedrijven afhankelijk van spreadsheets om deze belangrijke functies uit te voeren; toch zijn de meeste afdelingen zich ervan bewust dat ze te veel kostbare tijd besteden aan het beheren en organiseren van gegevens, terwijl ze die uren eigenlijk zouden moeten gebruiken om hun financiële rapportage/analyse uit te voeren.Lees nu om meer te weten te komen over financiële rapportage/analyse in de cloud.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Financiële technologie, Beveiligingsoplossingen, Boekhoudsoftware, Strategische planning en analyse